Tuesday, 6 December 2011

My Band D'Fiction Story ^.^

Hai peeps ! dah tak taw nak tulis apa -.- so kali ni saya mau ceritakan tentang band saya >.< al kisah .. time first time saya masuk form4 saya telah dijemput untuk masuk ke dalam satu band yang baru nak up ni, nama band tu D'Fiction . mula2 band ni ada 4orang jewp and now sudah ada 6orang . Ktorang slalu hang out sama2 , jamming smestinya sama2 kan ^.^ I'm with my band have been performed three time and now we are getting popular at school hahaha ! nah ni muka2 nya :

Name : Muhammad Asri
Band position : Vocalist

Name : Yaazidil Busthomi
Band position : Rythm guitar

Name : Hazirul Putra
Band position : Lead guitar


Name : Muhammad Taufiq Alimin
Band position : Bass guitar / backup singer

Name : Fadhli Norhaziq
Band position : Drummer

Name : Aidil Fareez
Band position : Drummer II




but now D'Fiction da tak active da coz ktorang next year nak naik form5 . so masing2 bawak hal sndiri study :) but we will not separate. we will shine back in the near future just wait and see >.< ! rawrr rawrr ! haha okay done -.- bbaii !

No comments:

Post a Comment