Tuesday, 6 December 2011

Hai Hari Ni Saya Nak Ceritakan Tentang My Trhee Adopted Sister ^.^


Ha ni my Sys besa ! nama dia Nur Athirah . can call her Thieera Musyee ! haha 31/1/2011 dia 17y/o . Stay Penang mari ! jauh tu n saya. Dia satu2nya sys adopted saya yang rapat ! dia baik, cute, cool, caring, cantik, lawa, ayu, hot, haha xD actually dia marah ouh orang kata dia hot..ta suka >.< akak, adik sayang akak sangat2 ouh!jngan tinggal kan adik taw! hope akak bhagia n capital M :) Amin <3 !


 

Comel kan budak atas ni? ahak xD my little sys nie nama dia Wajihah Ainaa . 5 sep. 2011 umur dia baru masuk 13tahun . still young :) dia baik, cute, caring, but kadang2 dia sombong sikit xP dia cakap kan dia malu, bukan sombong but saya tengok macam sombong jewp -.-  and dia kata dia mau pindah school :\ hurm adik jangan la pindah.nanti petang2 abang datang school abang nak tengok sapa? abang nak senyum kat sapa kalau adik pindah? hurm . haha adik, abang sayang adik lah :3 <3 


Comel kan budak atas nie? ahak xD ayat sama -.-  my little sys nie nama dia Shahada Aliya . 16 july 2011 her going to 14y/o and still young :) Dia sorang budak kicik cute yang selalu caring pasal saya . kalau saya ada something problem I like to tell my problem to her . dia pandai tenang kan saya n suka buat saya senyum ^.^ tahun depan dia form3 school pagi dengan saya ! haha macam mana la kan adik school pagi kan.first day mesti mengantuk hahaha xD adik abang sayang adik juga :3 <3


Saya harap korang tak lupakan saya n tak tinggal kan saya k :) sayang korang ketat2 >.< ! Mmmuahh :* !

3 comments: