Tuesday, 6 December 2011

Hai Hari Ni Saya Nak Ceritakan Tentang My Trhee Adopted Sister ^.^


Ha ni my Sys besa ! nama dia Nur Athirah . can call her Thieera Musyee ! haha 31/1/2011 dia 17y/o . Stay Penang mari ! jauh tu n saya. Dia satu2nya sys adopted saya yang rapat ! dia baik, cute, cool, caring, cantik, lawa, ayu, hot, haha xD actually dia marah ouh orang kata dia hot..ta suka >.< akak, adik sayang akak sangat2 ouh!jngan tinggal kan adik taw! hope akak bhagia n capital M :) Amin <3 !


 

Comel kan budak atas ni? ahak xD my little sys nie nama dia Wajihah Ainaa . 5 sep. 2011 umur dia baru masuk 13tahun . still young :) dia baik, cute, caring, but kadang2 dia sombong sikit xP dia cakap kan dia malu, bukan sombong but saya tengok macam sombong jewp -.-  and dia kata dia mau pindah school :\ hurm adik jangan la pindah.nanti petang2 abang datang school abang nak tengok sapa? abang nak senyum kat sapa kalau adik pindah? hurm . haha adik, abang sayang adik lah :3 <3 


Comel kan budak atas nie? ahak xD ayat sama -.-  my little sys nie nama dia Shahada Aliya . 16 july 2011 her going to 14y/o and still young :) Dia sorang budak kicik cute yang selalu caring pasal saya . kalau saya ada something problem I like to tell my problem to her . dia pandai tenang kan saya n suka buat saya senyum ^.^ tahun depan dia form3 school pagi dengan saya ! haha macam mana la kan adik school pagi kan.first day mesti mengantuk hahaha xD adik abang sayang adik juga :3 <3


Saya harap korang tak lupakan saya n tak tinggal kan saya k :) sayang korang ketat2 >.< ! Mmmuahh :* !

My Band D'Fiction Story ^.^

Hai peeps ! dah tak taw nak tulis apa -.- so kali ni saya mau ceritakan tentang band saya >.< al kisah .. time first time saya masuk form4 saya telah dijemput untuk masuk ke dalam satu band yang baru nak up ni, nama band tu D'Fiction . mula2 band ni ada 4orang jewp and now sudah ada 6orang . Ktorang slalu hang out sama2 , jamming smestinya sama2 kan ^.^ I'm with my band have been performed three time and now we are getting popular at school hahaha ! nah ni muka2 nya :

Name : Muhammad Asri
Band position : Vocalist

Name : Yaazidil Busthomi
Band position : Rythm guitar

Name : Hazirul Putra
Band position : Lead guitar


Name : Muhammad Taufiq Alimin
Band position : Bass guitar / backup singer

Name : Fadhli Norhaziq
Band position : Drummer

Name : Aidil Fareez
Band position : Drummer II




but now D'Fiction da tak active da coz ktorang next year nak naik form5 . so masing2 bawak hal sndiri study :) but we will not separate. we will shine back in the near future just wait and see >.< ! rawrr rawrr ! haha okay done -.- bbaii !